در صورت ارسال پیامک به شماره‌های بلک لیست هزینه از اعتبار من کسر می‌شود؟

پیام کوتاه

خیر، در صورتی که به شماره‌های بلک لیست پیامک ارسال نمایید، ابتدا مبلغ از اعتبار شما کسر می‌شود و بعد از اتمام ارسال مبلغ مجدد به حساب کاربری شما باز خواهد گشت.

آیا این مطلب مفید بود؟
هنوز جواب سوال خود را پیدا نکرده‌اید؟

سوال خود را بپرسید

دوباره جستجو کنید